Bent u opzoek naar een ramenwasser in Beerse ?

ASR Window Cleaning voor al uw Glazenwasserij - Alpinisme en Speciale Reinigingen

Uw glazenwasser te Beerse !

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser te Beerse? 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Wij werken zowel in Beerse als ver daarbuiten.
U kan bij ons terecht voor het reinigingen van uw ramen, maar ook voor tal van andere zaken om uw woning weer te doen blinken!
Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs voor een gratis prijsofferte.

Wagen ASR voor gebouw
Reclame verwijderen met rope access

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN ?

 

Gevelglas

Glaswas

Wij kunnen de ramen wassen op de klassieke manier ofmet osmosewater. Het is voor ons geen enkel probleem om ramen op grotere hoogte tepoetsen.
Omlijstingen en vensterbanken worden altijd mee gereinigd.

Reiniging dakgoten

Dakgoten

Om verstopping en lekken te voorkomen is hetbelangrijk om dakgoten tijdig en jaarlijks te laten ledigen en reinigen. Wij halen al het vuil uit de dakgoot enspoelen ze daarna grondig door. Daarna reinigen wij de dakgoot en doen eenlaatste controle. Indien nodig plaatsen wij bladhouders om verstopping tevoorkomen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wanneer uw zonnepanelen vuil zijn, neemt hetrendement en de levensduur geleidelijk aan af.Een reiniging met osmosewater verhoogt dus uw rendement en duurzaamheid van uw zonnepanelen. Wij maken voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruik van osmose.

Dakreiniging

Dakreiniging

Na verloop van tijd worden daken vuil,bijvoorbeeld door de aangroei van mossen. Dit geeft geen mooi uitzicht van uwgebouw en brengen zelfs enkele risico’s met zich mee. Een dakreiniging isdaarom belangrijk. Zo kan u scheuren, barsten en lekkages voorkomen.

Rope access ramen reiniging

Hoogtewerk

U kan op ons beroep doen voor alle werken opgrote hoogte. Reinigingswerken, kleine herstellingen of het plaatsen ofverwijderen van reclame... Soms is een hoogtewerker de enige mogelijke oplossing. Ons team beschikt over de nodige attesten en opleidingen voor hoogtewerkers tot 100m.

Contacteer ons !

Bent u dus op zoek naar een glazenwasser uit de regio Beerse? 
Aarzel dan niet en contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte! 
Wij komen graag bij u langs.