Onze diensten

Algemene glazenwasserij

Reinigen ramen en omlijstingen

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en beschikken we ook over alle benodigdheden om uw ramen te wassen zonder strepen. Wij kunnen de ramen wassen op de klassieke manier of met osmosewater. Het voor ons geen enkel probleem om ramen op grotere hoogte te poetsen. Omlijstingen en vensterbanken worden altijd mee gereinigd.

Dakgoten en dakranden

Om verstopping en lekken te voorkomen is het belangrijk om dakgoten tijdig en jaarlijks te laten ledigen en reinigen. Wij maken uw dakgoten zorgvuldig schoon. Wij halen al het vuil uit de dakgoot en spoelen ze daarna grondig door. Daarna reinigen wij de dakgoot en doen een laatste controle. Indien nodig plaatsen wij bladhouders om verstopping te voorkomen.

Rolluiken

Zijn uw rolluiken toe aan een grondige poetsbeurt? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij kunnen uw rolluiken zowel aan de buiten- als aan de binnenkant reinigen. Dankzij onze verschillende technieken zijn uw rolluiken weer als nieuw.

Verwijderen van krassen en kalk

Wij gebruiken een professionele poliertechniek om uw ramen te herstellen. Hierdoor kunnen we kalk of salpeter op een onzichtbare manier verwijderen en fijne krassen wegpolijsten. Zo hoeft u uw ramen niet te vervangen, en kan u heel wat geld uitsparen!

Reiniging en ontmossing

Houten poorten / constructies

Bij groene aanslag of mos op houten constructies is het belangrijk om dit op de juiste manier aan te pakken. Wij maken uw carport, tuinhuis of houten poort weer als nieuw, en dit op een veilige en milieuvriendelijke manier.

Daken

Na verloop van tijd worden daken vuil, bijvoorbeeld door de aangroei van mossen. Dit geeft geen mooi uitzicht van uw gebouw en brengen zelfs enkele risico’s met zich mee. Een dakreiniging is daarom belangrijk. Zo kan u scheuren, barsten en lekkages voorkomen.

Terassen en opritten

Groene oprit of een groen terras? U kan op ons rekenen voor een grondige reinigingsbeurt. De reiniging gebeurt meestal met een hogedrukreiniger. Er worden geen chemicaliën gebruikt, dus wij garanderen een grondige, ecologische reiniging.

Sidings en gevels

Naar gelang het type materiaal dat dient te worden gereinigd, passen wij verschillende technieken toe. Dit kan voor hout, aluminium, ijzer,... Elk materiaal dient op een andere wijze te worden behandeld. Hiervoor mag u rekenen op onze ervaring en expertise. Wij zorgen ervoor dat uw sidings groenvrij zijn en er terug uitzien als nieuw.

Reiniging zonnepanelen

Voordelen van het laten reinigen van uw zonnepanelen:

Wanneer uw zonnepanelen vuil zijn, neemt het rendement en de levensduur geleidelijk aan af. Een reiniging met osmosewater verhoogt dus uw rendement en duurzaamheid van uw zonnepanelen.

Wij maken voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruik van osmose.

Osmosewater (zuiver water) heeft een opmerkelijk oplossend vermogen waardoor alle vuil gemakkelijk oplost en bijgevolg een zuiver en streeploos oppervlak geeft als resultaat.

Werken op grote hoogte

Onze mogelijkheden

Werken op grote hoogte: Rope Access

U kan op ons beroep doen voor alle werken op grote hoogte. Reinigingswerken, kleine herstellingen of het plaatsen of verwijderen van reclame... Wij zijn uw partner voor deze werken !

Reiniging in kleine ruimtes

Reiniging glazen koepels

Herstellingen

Plaatsen / verwijderen reclame

Werken op grote hoogte: hoogtewerker

Soms is een hoogtewerker de enige mogelijke oplossing. Deze kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Ons team beschikt over de nodige attesten en opleidingen voor hoogtewerkers tot 100m.

Contacteer ons